За нас

logo_megaauto
СР МЕГА АУТО започна со работа во 2001 година компанија основана во целост со приватен капитал и во сопственост на едно лице, со основна дејност на продажба и дистрибуција на резервни делови за комерцијални возила односно камиони, автобуси и приколици.

Веднаш на влезот на Скопје од источната страна а на неколку километри одалеченост од центарот на главниот град на Македонија се наоѓа деловниот простор на компанијата.

ПАРТНЕРИ

НОВОСТИ